Afbeelding van Lightful Event Experience

Een verticaal design: Renson Linarte

De verticale gevelprofielen Renson Linarte voelen zich overal thuis. Binnen én buiten. Op poorten, gevels en deuren. Zelfs onder terrasoverkappingen.

Deze gevelbekleding in aluminium zorgt voor de ultieme afwerking van je woning. Lightful monteert deze profielen onzichtbaar met clips op een achterliggende draagstructuur. Dit verhindert thermische vervorming en maakt het mogelijk om gebogen wanden af te werken.

De lichte vormgeving zorgt in combinatie met de sterkte van de constructie voor een lange levensduur. De hedendaagse, strakke belijning garandeert een persoonlijke uitstraling. Je hebt de keuze uit twee profieldesigns: de Linarte Even en de Linarte Block.

Voor de Block-profielen werkt Lightful met twee dieptes: 16 en 33 mm. Combinaties zijn steeds mogelijk, waardoor we elke gevel een uniek uitzicht geven. Ieder profieltype is verkrijgbaar in tal van RAL-kleuren.

In beide profieltypes verwerken onze plaatsers van Lightful alle mogelijke LED- of houtstrips. Dat geldt ook voor buitenstopcontacten, kraantjes en brievenbussen. We kunnen zelfs logo's of huisnummers strak in de gevel integreren. Op die manier creëren we een unieke gevel in de gewenste klassieke, moderne of hedendaagse stijl.

Een horizontaal design: Renson Linius

Met de horizontale gevelbekleding van Renson kies je voor een sobere verfijnde look voor je gevel en/of interieur. Deze aluminium gevelbekleding biedt eindeloze mogelijkheden voor het accentueren van wanden in interieurs of voor de bekleding van deuren, kantelpoorten en sectionale poorten. Op die manier laat je deze functionele elementen naadloos opgaan in je woning. De bevestiging van deze horizontale gevelbekleding is volledig weggewerkt.

Afbeelding van Lightful Event Experience