Afbeelding van Lightful Event Experience

Officiële plaatsingspartner van Renson

Uitsluitend bedrijven die over de vereiste vakbekwaamheid beschikken en de nodige gespecialiseerde opleidingen volgden, mogen zich officiële plaatsingspartner van Renson noemen. Wij beschikken over een ervaren team van vaklui die over de vereiste expertise beschikken om de terrasoverkappingen van Renson te plaatsen volgens de regels van de kunst.

Advies op maat in onze showroom

In Rotselaar beschikken wij over een ruime showroom waar je kan kennismaken met het aanbod van terrasoverkappingen van Renson. Aan de hand van verschillende demonstratieopstellingen tonen we je de verschillende opties en afwerkingsmogelijkheden. Tijdens de openingsuren ben je vrij welkom. Wil je persoonlijke begeleiding en advies op maat? Maak dan vooraf een afspraak zodat onze productspecialist van Renson aanwezig is en alle tijd voor jou kan vrijmaken.

Afbeelding van Lightful Event Experience
Afbeelding van Lightful Event Experience

Actief in de regio's Rotselaar, Mechelen en Leuven

Wij realiseren projecten van Renson in de ruime regio's van Rotselaar, Mechelen en Leuven. Denk daarbij aan steden en gemeenten als Tremelo, Keerbergen, Haacht, Bonheiden, Kessele-Lo, Wilsele, Winksele, Heverlee, Oud-Heverlee, Overijse, Zolder, Tienen, Lummen, Diest, …

Onder de sterke vleugels van de Bumaco Group

Als dochterbedrijf van de Bumaco Group krijgt Lightful Outdoor Experience alle kansen om te groeien. De Bumaco Group zorgt voor stevige financiële fundamenten en de vereiste administratieve en logistieke ondersteuning. Daarnaast beschikt de Bumaco Group over een sterk team van technische specialisten. Deze staan ook ter beschikking voor alle technische uitdagingen op vlak van elektriciteit, koeltechnieken en verwarming.

Afbeelding van Lightful Event Experience