Afbeelding van Lightful Outdoors Experience

Uiterst lange levensduur

De voorzetrolluiken van Harol blinken uit in een uiterst lange levensduur. De kasten en geleiders zijn vervaardigd van sterk aluminium. De lamellen worden volledig opgeschuimd voor extra stevigheid. Een beschermingsvilt beschermt de lamellen, zodat je voorzetrolluiken er jarenlang stralend uitzien.

Ook de uiterst stille buismotor staat garant voor een 40% langere levensduur in vergelijking met een standaard rolluik. Daarnaast hoor je de Silensio motor niet. De 'soft-start & stop'-functie elimineert het typische geluid van lamellen die op elkaar drukken.

Extra bescherming van je woning

De voorzetrolluiken van Harol beschermen je woning tegen inbrekers. Bij elektrische bediening voorzien we de rolluiken van ophefbeveiliging. De kast bestaat uit geëxtrudeerd extra stevig aluminium. Door de veiligheidsgeleider is het blad moeilijker open te trekken. De veiligheidsonderlat verhindert ongewenste bezoekers om grip te krijgen op het rolluik. De veiligheidslamellen zijn opgevuld met extra hard schuim voor bijkomende stevigheid.

Afbeelding van Lightful Outdoors Experience
Afbeelding van Lightful Outdoors Experience

Tot in de kleinste details afgewerkt

Met de voorzetrolluiken van Harol kies je voor een uiterst stijlvolle oplossing. Afhankelijk van de bouwstijl van je woning bieden we ronde, afgeschuinde of vierkante kasten. Voor de lamellen heb je de keuze uit pvc of aluminium. Ook voor de geleiders kan je kiezen uit verschillende types, zodat we voor elke situatie het perfecte voorzetrolluik kunnen garanderen. Daarnaast voorzien we je voorzetrolluik van daglichtgleuven of kan je kiezen voor volledig verduisterend.