Afbeelding van Lightful Outdoors Experience

Harol kiest resoluut voor automatisatie

Dankzij intelligente automatisatie wordt je zonwering automatisch ingeschakeld op het meest optimale moment. Weersafhankelijke sensoren voorzien het systeem van de nodige informatie over windkracht, zon en neerslag.

Dankzij deze geautomatiseerde werking creëert Harol in de zomer het ideale binnenklimaat in je woning, zonder te koelen met airco. In de winter kan je dankzij grote raampartijen dan weer maximaal profiteren van passieve zonnewarmte, wat je verwarmingsfactuur doet dalen.

Harol biedt verschillende manieren aan om je zonwering aan te sturen. Dit begint bij een eenvoudige bediening met bedrade schakelaar of draadloze afstandsbediening. Ook bediening via een app op je smartphone of tablet is mogelijk dankzij de koppeling met Connexoon of TaHoma.

Via deze tools krijg je voortdurend feedback over de actuele situatie van je systeem en kan je ook koppelen met andere producten in je woning. Uitbreiding met andere bedieningen is steeds mogelijk.

Screens

Met buitenscreens houd je de hitte maximaal buiten in de zomer. Buitenzonwering blokkeert maar liefst 85 tot 90% van de zonnewarmte, wat absoluut nodig is in goed geïsoleerde woningen. Je stopt de zonnestralen vooraleer ze het raam raken.

Met buitenscreens van Harol verlaag je de binnentemperatuur van je woning met 5 tot 7°C, zonder energieverbruikende airco. Wist je trouwens dat donkere doeken meer warmte weren?

Meer over buitenscreens van Harol
Afbeelding van Lightful Outdoors Experience
Afbeelding van Lightful Outdoors Experience

Buitenjaloezieën

Met buitenjaloezieën kan je naar wens je licht- en zoninval op elk moment regelen. Je benut maximaal het natuurlijke daglicht, waardoor je bespaart op kunstlicht. De systemen van Harol zijn uitgerust met een perfecte inkijkbescherming voor elk moment van de dag. Met buitenjaloezieën combineer je tijdloos design met doordachte functionaliteit. Je houdt in de winter de warmte binnen, de hitte blijft buiten in de zomer. Aluminium buitenjaloezieën van Harol zijn eenvoudig te reinigen.

Meer over buitenjaloezieën van Harol

Knikarmschermen

Na meer dan twee jaar onderzoek en innovatie lanceerde Harol recent een gloednieuw gamma van knikarmschermen. Ze zorgen voor een heerlijke temperatuur op je terras, ook bij tropische temperaturen. Bovendien houden ze het dankzij het schaduweffect ook binnen heerlijk koel. Ontdek de drie collecties van Harol, met telkens talloze mogelijke uitvoeringen.

Meer info over knikarmschermen van Harol
Afbeelding van Lightful Outdoors Experience
Afbeelding van Lightful Outdoors Experience

Verandazonwering

Verandazonwering van Harol laat je optimaal genieten van je veranda, skylight of dakraam. Jij bepaalt de dosis schaduw die je wenst. Dankzij het strakke design met compacte kasten voor de doeken, past onze verandazonwering bij iedere bouwstijl. Ook volledige verduistering is perfect mogelijk. Verandazonwering van Harol garandeert een oplossing op maat voor alle soorten vlakke en hellende glasdaken. Ook voor grote glaspartijen heeft Harol de ideale en bekroonde totaaloplossing.

Meer info over verandazonwering van Harol

Uitvalschermen

Uitvalschermen stoppen de warmte van de zon, maar hinderen het natuurlijke daglicht niet. Je behoudt een volledig zicht naar buiten. Deze schermen combineren een grote uitvalshoek met een beperkte uitval, waardoor ze vooral gebruikt worden boven winkeletalages, aan schoolgebouwen of appartementen.

Meer info over uitvalschermen van Harol
Afbeelding van Lightful Outdoors Experience
Afbeelding van Lightful Outdoors Experience

Zijdelingse zon- en windschermen

De zijdelingse zon- en windschermen van Harol bieden de perfecte oplossing op zowel balkons als terrassen. De schermen kunnen ook gebruikt worden als zijdelingse afscherming bij een knikarmscherm. Kleur en doek kan je dan uiteraard perfect op elkaar afstemmen. Je kan de schermen naar wens eenvoudig uitschuiven, wanneer nodig om je te beschermen tegen de wind en zon. Ook verzekeren deze schermen je van de gewenste privacy.

Meer info over de zijdelingse zon- en windschermen van Harol