Ontdek alle types zonnescreens van Harol

SC800-ZIP: stopt wind en insecten

Deze flexibele voorzetscreens zijn technisch altijd mogelijk, ook als er in de bouwplannen geen rekening werd gehouden met zonwering. We plaatsen deze screens voor het raam, waardoor ze ideaal zijn voor renovatie. De isolatie van de woning blijft onaangetast. We perforeren de bouwschil niet. Dankzij de keuze voor een ronde of vierkante kast, passen deze screens bij elke bouwstijl. Stevige windstoten vormen geen enkel probleem. Deze screens behoren tot de hoogst mogelijke windklasse.

Afbeelding van Lightful Outdoors Experience
Afbeelding van Lightful Outdoors Experience

SC800-ZIP Solar: functioneert op zonne-energie

Deze variant van de SC800-ZIP plaatsen we eveneens in opbouw. De screens werken bovendien op zonne-energie, waardoor er geen breek- of slijpwerken vereist zijn voor de elektriciteitsvoorziening. De krachtige batterij zit standaard weggewerkt in de kast, wat een strakke look garandeert. Ook bij de SC800-ZIP houdt het ZIP-systeem de screens extra strak .De antislijtage technologie garandeert een lange levensduur.

SC800-ZIP Facade: de perfecte zonnescreens voor glasgevels

We monteren deze voorzetscreens met een ingenieus profiel, zodat ze perfect kunnen gebruikt worden voor grote glasgevels met smalle raamprofielen. Het smalle raamprofiel vereist een centrale verankering van de screens in het glasgevelprofiel. Dit montageprofiel gebruikt slechts één schroef, waarna we de geleiders op de clip vastmaken. Deze screens bieden alle voordelen van de SC800-ZIP zonder enig risico op glasbreuk. De strakke vierkante screenkast past perfect bij elke glasgevel.

Afbeelding van Lightful Outdoors Experience
Afbeelding van Lightful Outdoors Experience

SC900-ZIP: Superisolerende kast voor extra comfort

De kast van dit screentype is zowel thermisch als akoestisch geïsoleerd. Dit opbouwscreen past zowel bij grote renovatieprojecten als nieuwbouw. Deze screens houden zowel de zonnestralen als de koude buiten. Wil je een superstrakke look? Dan werken we de smalle geleiders weg in de gevel. Aan de binnenkant van je woning laat je de kast lakken in de kleuren van je ramen. Zo krijg je een eenvormig harmonieus geheel.

SC1000-ZIP: in de spouw verborgen zonnescreens

We werken de kasten van deze zonnescreens volledig weg in de spouwmuur, zonder dat we de goed geïsoleerde bouwschil perforeren. Realiseer je een passiefbouw en wil je energieneutraal wonen? Dan moet je deze screens kiezen. In gesloten toestand verdwijnt de onderlat volledig in de kast. Dit vormt een extra bescherming van het doek tegen weer en wind. Bovendien garanderen we zo een strakke look. De slimme motor herkent bij het openen obstakels, waarna het screen automatisch stopt.

Afbeelding van Lightful Outdoors Experience