Afbeelding van Lightful Outdoors Experience

Altijd strak in de geleider

Met de buitenscreens van Renson maak je gegarandeerd de juiste keuze. Als pionier in screens ontwikkelde Renson het gepatenteerde geleidingssysteem Fixscreen. Deze geleiding met ritsprincipe garandeert een hoge windbestendigheid. Zelfs windsnelheden tot 130 kilometer per uur kunnen deze zonnescreens niet deren. Als enige ontwikkelaar zet Renson deze windvastheid ook als garantie op papier. Op elk moment en bij iedere weersomstandigheid zit het screen strak in de geleider. Bij Lightful garanderen we een installatie volgens de regels van de kunst zodat alles perfect vast zit.

Een passende oplossing voor elke raampartij

Bij een gesloten toestand houden deze screens niet alleen de zon, maar ook de insecten tegen. Met mogelijke hoogtes en breedtes tot 6 meter en een maximumoppervlakte tot 22m², vormen grote ramen geen enkel probleem. Voor elke raampartij creëren we met de flexibele screens van Renson een passende oplossing: standaardramen, hoek- en schuiframen,… maar ook terrasoverkappingen en leefveranda's.

Afbeelding van Lightful Outdoors Experience
Afbeelding van Lightful Outdoors Experience

Voor renovatie en nieuwbouw

Dit unieke systeem van Renson is zowel geschikt voor renovatie als nieuwbouw. Voor elke situatie vind je bij Lightful een gepast montagesysteem. Het stijlvolle design past bij iedere woon- en interieurstijl. De doekkast en de zijgeleiders hebben een uiterst beperkte visuele impact. Het resultaat? Een discrete oplossing met een subtiele installatie. Ook voor de zonwerende doeken geniet je de ruimste keuze.

Automatisatie voor optimale klimatisatie

Dankzij de brede waaier aan automatisatiemogelijkheden dragen de zonnescreens van Renson bij tot de optimale klimatisatie van je woning, ook als je niet thuis bent. Onze screens zorgen op elk moment voor een optimale temperatuur in je woning.

Screens vormen de perfecte combinatie met een Daikin warmtepomp, geplaatst door onze collega's van Bumaco. Zo kan je eenvoudig extra koelen of verwarmen wanneer nodig.

Afbeelding van Lightful Outdoors Experience