Afbeelding van Lightful Outdoors Experience

1. Knikarmschermen

Na meer dan twee jaar onderzoek en innovatie lanceerde Harol recent een gloednieuw gamma van knikarmschermen. Ze zorgen voor een heerlijke temperatuur op je terras, ook bij tropische temperaturen. Bovendien houden ze het binnen ook heerlijk koel. Ontdek de drie collecties, met telkens talloze mogelijke uitvoeringen.

Meer info over knikarmschermen

2. Lamellendaken

De terrasoverkappingen van Harol met een lamellendak staan garant voor een volwaardig 'buitenkamerconcept'. Dankzij de lamellen bepaal jij op elk moment de hoeveelheid zonlicht en warmte die je doorlaat. Ontdek de drie collecties terrasoverkappingen met lamellendak: Vision, Opera en Brera. Ook voor de lamellen kan je kiezen uit meerdere systemen: kantelbare lamellen of openschuifbare lamellen. Alle extra opties zijn mogelijk: verticale screens, glazen schuifwanden, verwarming, LED-verlichting,…

Meer info over terrasoverkappingen met lamellendak
Afbeelding van Lightful Outdoors Experience
Afbeelding van Lightful Outdoors Experience

3. Patio's met vouwdak

Een patio met vouwdak laat je optimaal genieten van het buitenleven, zelfs bij regen. Je creëert een volwaardige buitenkamer. Het ingenieuze systeem met regenwerende doeken en antidrupsysteem laat het regenwater slim weglopen. Zowel losstaande patio's als aanbouw behoren tot de opties. Dankzij de modulaire structuur kan je meerdere patio's koppelen voor elke mogelijke terrasoverkapping. Aanvullend op het vouwdak met verschillende doeksoorten kan je de patio naar wens uitrusten met verticale windvaste zonnescreens.

Meer info over patio's met vouwdak

4. Pergola's met roldoek

Een minimalistisch design én genieten in alle omstandigheden. Aan beide vereisten voldoen de pergola's van Harol. Bij deze pergola's rolt het doek — in tegenstelling tot bij de lamellen- en vouwdaken - volledig op in de kast. Dankzij het ingenieuze ZIP-systeem staat het doek bij geopende toestand altijd strak gespannen. Dit maakt het geheel windvast en zorgt voor een strakke uitstraling. Optionele doekondersteuning met LED-verlichting zorgt voor extra sfeer en stevigheid. Met glazen schuifwanden, screens en/of verwarming maak je het plaatje compleet.

Meer info over pergola's
Afbeelding van Lightful Outdoors Experience