De nieuwe knikarmen van Harol

De nieuwe knikarmschermen van Harol garanderen een levenslange betrouwbaarheid. In elke arm zijn twee roestvrije kabels uit verzinkt staal voorzien, onzichtbaar weggewerkt volgens het gepatenteerde Invisibly wired. Deze geven de knikarmschermen de nodige stevigheid.

De armen zijn getest op 25.000 cycli, wat overeenkomt met 25 jaar twee keer per dag openen en sluiten. In elke knikarm kan dimbare LED-verlichting ingewerkt worden. Pure en sobere vormen garanderen dat de knikarmschermen van Harol bij elke bouwstijl passen.

Kleuren? Jij wikt en beschikt

De doeken van de knikarmschermen van Harol garanderen een maximale UV-bescherming. Ze zijn waterafstotend en geluidsdempend. Vuil en rot wordt maximaal geweerd. De dikte van het doek bedraagt 300 gram per m². Je hebt de keuze uit meer dan 200 kleuren en tal van ontwerpen. Alles wordt vervaardigd in eigen atelier.

Ook voor de kast in aluminium en de knikarmschermen bieden we een maximale kleurvrijheid. Je kiest uit 300 RAL-kleuren en tal van structuurlakken. Vele kleuren zijn aan standaardprijs. Het lakken gebeurt in onze eigen milieuvriendelijke poederlakkerij.

Afbeelding van Lightful Outdoors Experience

Overal en altijd aan te sturen

De knikarmschermen van Harol kan je altijd en overal aansturen via je smartphone of tablet. Ook automatische weersensoren behoren tot de mogelijkheden. Verder bieden we koppelingen met Conexoon en TaHoma aan. Datzelfde geldt met andere producten van Google Home.

Ontdek de 3 collecties knikarmschermen van Harol

1. Minimal

De Minimal knikarmschermen van Harol kenmerken zich door een strak design met een compacte kast. Hierdoor past dit knikarmscherm tegen elke gevel. Binnen het gamma Minimal bestaan verschillende types:

BX270

Dit knikarmscherm heeft een vierkante gesloten kast. De maximale breedte bedraagt 7 meter, met een uitval tot 3,5 meter. Gekoppeld kan de breedte verlengd worden tot 12 meter. Geïntegreerde LED-verlichting in de kast behoort tot de opties, alsook verwarming onder het doek. Wind- , regen- en zonsensoren verzekeren de veiligheid.

Afbeelding van Lightful Outdoors Experience
Afbeelding van Lightful Outdoors Experience

Lux

De vierkante kast van het knikarmscherm Lux heeft een uitgepuurd design dat mooi aansluit bij elke bouwstijl. Je kiest met Lux voor een high-end knikarmscherm met alle denkbare opties voor een maximaal comfort. Breedte tot 7 meter, koppelbaar tot maar liefst 12 meter. De maximale uitval bij het afrollen van het doek bedraagt 4 meter. LED-verlichting kan op talrijke plaatsen worden ingebouwd, verwarming is eveneens mogelijk. Wind-, regen- en zonsensoren zijn logische opties voor extra bescherming.

Roxy

Streef je naar minimalisme in zijn puurste vorm? Dan moet je voor het knikarmscherm Roxy kiezen. Dit knikarmscherm kan volledig ingebouwd en weggewerkt worden. Roxy past dan ook perfect bij een moderne, minimalistische architectuur. Het ultieme comfort is gegarandeerd. De LED-verlichting wordt geïntegreerd in de knikarmen. Verwarming onder het scherm behoort tot de opties. Wind-, regen- en zonsensoren verhogen de veiligheid.

Afbeelding van Lightful Outdoors Experience

2. Elegant

Bij de collectie Elegant draait alles om het elegante spel van lijnen en vormen. Deze knikarmschermen combineren elegantie met traditionele degelijkheid.

BX260

Het knikarmscherm BX260 van Harol is dé klassieker met afgeronde kast. De kastafmetingen blijven gering zodat we dit scherm perfect tegen elke gevel kunnen plaatsen. De kast is gesloten, zodat het opgerolde doek op elk moment beschermt blijft tegen vuil en slechte weersomstandigheden. De maximale breedte meet 7 meter, koppelbaar tot 12 meter. De voorziene uitval bedraagt 3,5 meter. Verwarming onder het scherm is perfect mogelijk. Weerssensoren (wind, regen en zon) garanderen de veiligheid, ook als je niet thuis bent.

Afbeelding van Lightful Outdoors Experience
Afbeelding van Lightful Outdoors Experience

Tucan

Het knikarmscherm Tucan verzoent een klassieke uitstraling met technische innovatie op vlak van materialen en mogelijkheden. Het innovatieve klassieke karakter van dit knikarmscherm vormt meteen ook de verklaring voor het succes. De breedte bedraagt maximaal 5,5 meter, met een uitval tot 3 meter. Zowel een afgesloten als halfopen systeem behoort tot de opties. Ook plafondmontage kan perfect. Verwarming onder het scherm en licht kunnen eveneens voorzien worden.

Cadiz

Robuust, traditioneel en luxueus. Met die kernwoorden kunnen we de Cadiz perfect samenvatten. Je kiest voor een high-end en uiterst betrouwbaar knikarmscherm dat je terras beschermt tegen overmatige hitte. Dit scherm biedt uitgebreide mogelijkheden voor de integratie van LED-verlichting, zowel in de kast als de knikarmen. De breedte gaat initieel tot 7 meter, met een koppelingsmogelijkheid tot 12 meter. De uitval bedraagt maximaal 4 meter.

Afbeelding van Lightful Outdoors Experience

3. Curved

Praia

Knikarmscherm Praia is binnen de collectie Curved ontworpen voor designliefhebbers met een voorkeur voor ronde en gebogen vormen. Dit knikarmscherm is zowel volledig open als met een afdekkap verkrijgbaar. LED-verlichting kunnen we integreren in de kast en in de armen. Ook regen-, wind- en zonsensoren behoren tot de opties. De maximale breedte bedraagt 7 meter, koppelbaar tot 12 meter. De uitval van het doek gaat maximum tot 4 meter.

Afbeelding van Lightful Outdoors Experience