Ontdek de 3 collecties terrasoverkappingen
met lamellendaken van Harol

1. Vision

Dit geraffineerde lamellendak creëert een heerlijke buitenruimte op je terras. Je regelt eenvoudig de stand van de aluminium lamellen met een afstandsbediening. Verschillende weersensoren sturen – indien gewenst – volautomatisch de stand van de lamellen aan.

Deze terrasoverkapping kan zowel tegen de gevel van je woning geplaatst worden als losstaand in je tuin. Dankzij de modulaire opbouw kan je uitbreiden volgens de gewenste grootte. Maatwerk tot op de centimeter is perfect mogelijk.

Tal van opties voor een optimaal comfort zijn beschikbaar, waaronder ingebouwde verticale windscreens (in de palen), glazen schuifwanden, verwarming en geïntegreerde LED-verlichting. Je hebt de keuze uit 8 standaardkleuren, zonder meerprijs.

Ook bij regenweer kan je genieten van het buitenleven. De geïntegreerde goten zorgen voor een feilloze waterafvoer, waardoor je terras en het alle meubilair perfect droog blijven.

Ook bij een gesloten stand is deze terrasoverkapping uitermate windbestendig.

Afbeelding van Lightful Outdoors Experience
Afbeelding van Lightful Outdoors Experience

2. Opera

De terrasoverkapping Opera met vaste, kantelbare daklamellen straalt luxe en verfijning uit. Door het kantelen van de lamellen bepaal je precies hoeveel direct en indirect zonlicht je wilt. In gesloten toestand houdt het lamellendak alle water tegen. Ook bij openstaande lamellen wordt het water ingenieus afgevoerd.

Jij kiest de opties waarmee je de gewenste sfeer wilt creëren. Op die manier realiseer je een volwaardige 'buitenkamer' op je terras of je tuin. Denk daarbij aan glazen schuifwanden, dimbare LED-verlichting, geïntegreerde verwarmingselementen en ingebouwde verticale screens. De screens worden daarbij netjes weggewerkt in de voetpalen.

De terrasoverkapping Opera bouwen we aan tegen je woning of plaatsen we volledig autonoom in je tuin. Door verschillende modules te koppelen, bepaal je op maat de gewenste overspanning.

3. Brera

Deze terrasoverkapping van Harol is uniek. Je geniet van een lamellendak dat je volledig kan openschuiven voor een maximale lichtinval. Als je het dak sluit, kantelen de lamellen waardoor je geniet van heerlijke schaduw en gefilterd zonlicht.

Het opgevouwen dak verhindert de zichtbaarheid niet. Deze configuratie garandeert eveneens een uitstekende luchtcirculatie onder de terrasoverkapping. Sensoren regelen automatisch de stand van de lamellen.

Je kan de terrasoverkapping Brera naar wens verder uitrusten met glazen schuifwanden, verticale screens in de voetpalen, LED-verlichting en verwarmingselementen. Dankzij de combinatie van verschillende opties kan je het hele jaar genieten van je extra 'leefkamer' buiten.

Eén module heeft een maximale breedte van 4,5 meter en een diepte van 6,1 meter. De maximale hoogte bedraagt 3 meter. Onze Brera Superior en Brera Premium kunnen we zowel koppelen in de breedte als de diepte.

Deze terrasoverkapping is uitermate bestand tegen wind, ook bij een gesloten toestand. Je kan deze terrasoverkapping zowel vrijstaand als gekoppeld met je woning laten plaatsen. De acht standaardkleuren zijn beschikbaar zonder meerprijs.

Afbeelding van Lightful Outdoors Experience