Afbeelding van Lightful Outdoors Experience

Waterdicht vouwdak en windvaste screens voor je patio?

De patio terrasoverkappingen van Harol worden voorzien van regenwerende pvc-doeken als vouwdoek. Je hebt de vrije keuze tussen een beetje lichtdoorlatend of volledig verduisterend.

De doeken zijn tot in de kleinste details uiterst verfijnd afgewerkt. Alle doeken zijn volledig waterdicht en ondergingen een behandeling tegen schimmels. Bovendien zijn de doeken zelfdovend voor vlammen.

Verhoog het comfort van deze terrasoverkappingen met windvaste screens. Je zit heerlijk uit de wind en bent extra beschermd tegen de zon.

Ontdek de collecties terrasoverkappingen met lamellendaken van Harol

1. Nomo & Rialto

De patio's Nomo & Rialto plooien zich letterlijk en figuurlijk naar jouw wensen. Het horizontale vouwdaksysteem biedt je alle flexibiliteit om optimaal van het buitenleven te genieten, ook tijdens een regenbui. Bij gesloten toestand staan de vouwdoeken mooi strak gespannen. Voor een maximale lichtinval bij mooi weer kan je de doeken volledig openen.

De doekprofielen zijn op een ingenieuze manier gebogen, zodat het water tijdens een regenbui wegloopt. Ook de vouwdoeken zelf zijn ontworpen voor een efficiënte waterafvoer. Het gepatenteerde antidrupsysteem laat je alle seizoenen optimaal genieten van je patio.

Je kan de patio's Noma en Rialto door onze vakmensen naar wens laten afwerken met glazen schuifwanden, LED-verlichting en verwarming.

Afbeelding van Lightful Outdoors Experience
Afbeelding van Lightful Outdoors Experience

2. Level & Fusion

Level en Fusion zijn terrasoverkappingen die je uitstekend kan aanbouwen tegen elke gevel. Beide modellen zijn verkrijgbaar in grote maten en kunnen met het oog op grote oppervlaktes probleemloos gekoppeld worden.

Eén module meet maximaal 5 meter breed en 6,5 meter diep, met een maximale hoogte tussen 2,5 meter (Level) en 2,7 meter (Fusion).

Verlang je naar extra comfort? Dit kan perfect met LED-verlichting, verwarmingselementen en windvaste screens. Weersensoren (zon, regen, temperatuur en wind) zorgen voor extra veiligheid en bescherming.