Ontdek de pergola's van Harol

1. Versuz

De pergola Versuz kenmerkt zich door een minimalistisch design. De slanke voetpalen en geleiders zorgen voor extra elegantie. Wanneer je deze pergola door onze vakmensen laat voorzien van verwarmingselementen kan je genieten van een extra lange nazomer. Dankzij de flexibele voetpalen is deze pergola eenvoudig tegen de gevel te monteren en past deze op ieder terras.

Ook de kast voor het dakdoek is uiterst compact en strak uitgewerkt. Doekondersteuning voor extra stevigheid is mogelijk. Een breed gamma aan RAL-kleuren en structuurlakken is verkrijgbaar aan standaardprijs. Voor het doek heb je de keuze tussen zon- of regenwerende doeken. Het doek zit opgerold in een afgesloten kast, waardoor het dak netjes beschermd blijft bij gure weersomstandigheden.

Dimbare LED-verlichting kan aan de onderzijde van de doekkast geïntegreerd worden. Weersensoren (zon, regen, wind en temperaturen) garanderen de nodige veiligheid bij mindere weersomstandigheden).

Deze pergola biedt een maximale breedte van 6 meter en een diepte van 5 meter. Tot maximum 4 modules is alles koppelbaar.

De aansturing van het doek kan gekoppeld worden op je io-homecontrolesysteem van Somfy.

Afbeelding van Lightful Outdoors Experience
Afbeelding van Lightful Outdoors Experience

2. Air

De pergola Air oogt niet alleen fraai, ook de doordachte functionaliteit is van groot belang. De ingebouwde verticale screens en de vaste driehoek houden regen en wind buiten. Zo kan je nog langer genieten van je terras. De Air staat garant voor een naadloze aansluiting met je achtergevel.

De geïntegreerde waterafvoer houdt alle regen tegen. De gesloten kast beschermt het doek voor vele jaren. De doekondersteuning garandeert extra stevigheid. Kies voor een zon- of regenwerend doek.

Wanneer je deze pergola bijkomend uitrust met glazen schuifwanden, screens en geïntegreerde LED-verlichting krijg je een bijzonder fraai eindplaatje. Weersensoren (zon, regen, wind en temperaturen) beschermen je pergola tegen de meest ruwe weersomstandigheden. Vier modules van telkens maximum 6 meter breed en 5 meter diep zijn onderling koppelbaar.

De sturing kan perfect gekoppeld worden met je io-homecontrolesysteem van Somfy.