| Terrasoverkapping die past bij elke bouwstijl

Terrasoverkapping die past bij elke bouwstijl

Deze terrasoverkapping blinkt uit in veelzijdigheid. Je kan de terrasoverkapping Algarve zowel aan een gevel bevestigen als vrijstaand in je tuin plaatsen. Meerdere terrasoverkappingen koppelen leidt tot een grote aaneengesloten overdekte ruimte.

 | Past bij elke bouwstijl

Past bij elke bouwstijl

De terrasoverkapping Algarve past bij elke bouwstijl, zowel hedendaags, klassiek als modern. Dankzij de vele kleurencombinaties, de mogelijke sierlijsten en verschillende ornamenten laat je de Renson Algarve perfect passen bij jouw woning.

 | Roteerbaar lamellendak

Roteerbaar lamellendak

De Algarve heeft een lamellendak dat je tot 150° kan roteren. Zo kan je het dak van deze terrasoverkapping perfect afstemmen op de actuele zonnestand. In gesloten stand houdt het dak de regen probleemloos tegen. Na een regenbui wordt het water snel afgevoerd en kan je het dak meteen weer openen.

 | Zijelementen en opties

Zijelementen en opties

Maak van je terrasoverkapping een volledig afgesloten ruimte dankzij de zijelementen en talrijke opties, waaronder buitengordijnen of zon- en windwerende doeken. Met deze bijzondere doeken behoud je het zicht op de tuin, maar stop je de wind.

Muziek en verwarming

Muziek en verwarming voor extra luxe en comfort zijn perfect integreerbaar in de terrasoverkapping Algarve.