| De ultieme vrijheid met een openschuifbaar lamellendak

De ultieme vrijheid met een openschuifbaar lamellendak

De Camargue Skye combineert een heerlijk open gevoel met knusse geborgenheid. Volledig naar wens kan je de aluminium lamellen in het dak roteren. Naast het roteren van de lamellen kan je het volledige dak ook openschuiven. De terrasoverkapping past losstaand in je tuin, of je kan deze tegen je gevel laten monteren.

 | Flexibiliteit lamellendak

Flexibiliteit lamellendak

De flexibiliteit van het openschuifbare lamellendak laat in de winterperiode maximaal zonlicht toe. Bovendien kan je ongehinderd de sterrenhemel bewonderen. In dichte positie houden de dubbelwandige lamellen regen, sneeuw en wind probleemloos tegen.

Regel de zoninval met de kantelbare lamellen. Op hete dagen ben je beschermd tegen de zon, terwijl de warme lucht toch eenvoudig kan ontsnappen.

 | Strakke design

Strakke design

Onze terrasoverkapping Camargue Skye blinkt niet alleen uit in functionaliteit, ook het strakke design mag meer dan gezien worden. Dankzij het uitgekiende ontwerp zijn alle bedradingen, verankeringen en waterafvoeren volledig onzichtbaar.

 | Ultieme afwerking

Ultieme afwerking

Voor de afwerking van de terrasoverkapping Camargue Skye aan de zijkanten heb je de keuze uit windvaste screens of glazen schuifpanelen.

Met de ingebouwde LED-verlichting creëer je een knus gevoel. De geïntegreerde muziek- of verwarmingsinstallatie vormt de kers op de taart inzake luxe en comfort.