| Hellende terrasoverkapping met lichtdoorlatend doek

Hellende terrasoverkapping met lichtdoorlatend doek

De lichtdoorlatende doek die fungeert als dak voor deze terrasoverkapping, geeft het geheel een stijlvolle en strakke uitstraling. De doek houdt zon, water en wind tegen.

Bij mooi weer kan je het geheel volledig openschuiven. Je geniet op elk moment van maximaal comfort op je terras. De hellende overkapping is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zelfs als het dak niet volledig gesloten is, wordt het water via de verborgen afvoeren netjes weggeleid.

 | Uitbreiden altijd mogelijk

Uitbreiden altijd mogelijk

De Renson Lagune wordt aan je gevel bevestigd. De terrasoverkapping is modulair opgebouwd, waardoor uitbreidingen op elk moment mogelijk zijn. De geïntegreerde zijelementen maken je terrasoverkapping geschikt voor alle weersomstandigheden. De zijwanden kunnen volledig gesloten worden afgewerkt met schuifpanelen of een zonwering. Door de snelle doorgang moet je niet de volledige zijwand openen om te kunnen passeren.

 | Verlichting, muziek en verwarming

Verlichting, muziek en verwarming

Werk je terrasoverkapping naar eigen wens en smaak af met knusse LED-verlichting, verwarming en luidsprekers. Luxe en comfort op je terras!