| Terrasoverkapping in strakke of klassieke uitvoering

Terrasoverkapping in strakke of klassieke uitvoering

Met de Renson Lapure kies je voor een designoverkapping met een minimalistische en strakke look. De hellende overkapping wordt tegen de gevel van je woning gemonteerd. Voor klassieke bouwstijlen kunnen we de terrasoverkapping voorzien van stijlvolle kroonlijsten en extra ornamenten.

 | Uitbreidbaar

Uitbreidbaar

In een latere fase kan je de terrasoverkapping altijd uitbreiden. Het screendak beschermt je tegen de regen, zon en wind. Voor een open zicht op de blauwe lucht of de sterrenhemel schuif je het dak volledig open.

 | Twee bouwmethodes

Twee bouwmethodes

We kunnen deze terrasoverkapping op twee manieren tegen je woning aanbouwen. Wanneer je kiest voor eindkolommen heb je een geïntegreerde waterafvoer. Heb je liever wat meer schaduw? Kies dan voor de verschoven kolommen. Hierdoor kan je het dakdoek verder strekken.

 | Dichtmaken aan de zijkanten

Dichtmaken aan de zijkanten

Aan de zijkant kan je de terrasoverkapping volledig dichtmaken met een Triangle. Vervolgens werk je de zijkant af met zonwerende Fixscreens.

 | Stijlvolle LED-verlichting

Stijlvolle LED-verlichting

Stijlvolle LED-verlichting maakt het geheel volledig af. Ook bij duisternis kan je heerlijk genieten onder je terrasoverkapping.